911.Mysteries.-.Demolitions.

Generalna Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

Mozda je i prezvakano, ali sve se bojim da nije.

http://rapidshare.com/files/79202956/911.Mysteries.-.Intro.rar http://rapidshare.com/files/79204754/911.Mysteries.-.Demolitions.part1.rar http://rapidshare.com/files/79206047/911.Mysteries.-.Demolitions.part2.rar http://rapidshare.com/files/79207393/911.Mysteries.-.Demolitions.part3.rar http://rapidshare.com/files/79208599/911.Mysteries.-.Demolitions.part4.rar http://rapidshare.com/files/79211447/911.Mysteries.-.Demolitions.part5.rar http://rapidshare.com/files/79212752/911.Mysteries.-.Demolitions.part6.rar http://rapidshare.com/files/79213982/911.Mysteries.-.Demolitions.part7.rar http://rapidshare.com/files/79213991/911.Mysteries.-.Demolitions.part8.rar titl http://rapidshare.com/files/79214004/911.Mysteries.-.Demolitions.Croat-Serb.Sub.rar

Ne Uzimajte Svoje Misli Preozbiljno

Generalna Trekbekovi (0) Komentari (8)   

Misleći um je korisna i moćna alatka, ali je i veoma ograničavajući kada u potpunosti preuzme život, kada ne shvatite da je on samo mali aspekt svesnosti koja ste vi. 

Struja mišljenja ima ogromnu inerciju, koja nas lako može uvući u sebe. Svaka misao veoma drži do svoje važnosti. Svaka želi da u potpunosti privuče našu pažnju.

Ne uzimajte svoje misli preozbiljno.


# Song ov the moument:  Kultur Shock - Zumbul 06:11

Izgubljeni U MišLjenju

Generalna Trekbekovi (0) Komentari (6)   

Većina ljudi provede čitav život provodi zarobljena u granicama sopstvenih misli. Oni nikada ne izađu iz uzanog, umom stvorenog, personalizovanog osećaja sopstva koje je uslovljeno prošlošću. 

U vama, baš kao i u svakom drugom ljudskom biću, postoji dimenzija svesnosti koja je daleko dublja od razmišljanja. Upravo ona je suština toga što vi jeste. Možemo je nazvati prisustvom, svesnošću, ili neuslovljenom svesti. U starim terminama to bi bio Hrist unutar nas ili vaša budistička priroda. 

Pronalaženje te dimenzije oslobađa vas i svet od patnje koju nanosite sebi i drugima, kada je umom stvoreno „malo ja“ sve za šta znate i što upravlja vašim životom. Ljubav, radost, kreativna ekspanzija i trajni unutrašnji mir ne mogu doći u vaš život drugačije nego kroz tu neuslovljenu dimenziju svesti. 

Ako uspete da doživite, makar povremeno, misli koje prolaze kroz vašu glavu prosto kao misli, ako uspete da posmatrate svoje mentalno-emocionalne obrasce reakcija, kao od vas odvojene događaje, onda se ta dimenzija u vama već pojavila – kao prisustvo u kojem se sve misli i osećanja događaju, kao bezvremeni unutrašnji prostor u kojem se odvija sadržaj vašeg života.

F.O.S.I. (Stari Dobri :)

crtice Trekbekovi (0) Komentari (3)   

Ne bi me poodavno(adsl na mega i po, pa se privikavam ;), i eto piće za celu kafanu ;)

F.O.S.I.
From Wikipedia, the free encyclopedia
Since 1997, an individual calling himself F.O.S.I. has made available 36 "non-cracked, full-version" copies of warez (unlicensed and therefore illegal "PROGRAMZ") on his website via direct downloads. The website often changes its URL, and the titles and categories of the programs offered also have varied.

To some, F.O.S.I.'s website has become an Internet landmark, a piece of nostalgia from the early days of the Internet.

Despite increasingly-frequent software piracy crackdowns in the late 1990s and early 2000s, as well as tightening government regulations in the United States, F.O.S.I. continues to operate his website as before, keeping it up to date and using a website design created nearly a decade ago. It is interesting to note that, although heavily sprinkled with ads, F.O.S.I.'s website has neither pop-up advertising, nor spyware, standing apart from the majority of warez websites.

In an age of software piracy using P2P and IRC clients, F.O.S.I. remains a web-based distributor of unlicensed software.

# Song ov the moument: Offspring - Pay The Man 10:19

 (Dalje)

Majka Je Uvek Majka

crtice Trekbekovi (0) Komentari (2)   

Dopade mi pod ruku, istorija se ponavlja, 1942 - 1988
majka

Potrebno Je Tako Malo

Generalna Trekbekovi (0) Komentari (2)   
Moj prijatelj otvori jednu od ladica koja je pripadala njegovoj zeni. Izvadi jedan zamotuljak u pirincanom papiru i rece : 'Ovo nije bilo sta, ovo je nesto specijalno.' Odmotao je paketic i odbacio papir, i onda se duboko zagledao u biranu svilu i cipku. 'Ona je ovo kupila kad smo bili prvi put u New Yorku, pre otprilike osam ili devet godina. Nije ga nikada upotrebila. Cuvala je to za neku "specijalnu priliku". Dobro... ja mislim da je sada prigodna prilika za to.' Prisao je krevetu i polozio rublje pored druge garderobe koju ce ona imati na pogrebu. Njegova zena je umrla. Okrenu se prema meni i rece: 'Ne cuvaj nikada nista za neke specijalne prilike, svaki dan u tvom zivotu je specijalan". Jos uvek mislim na njegove reci... one su promenile moj zivot. Ja citam vise, a cistim manje. Ja sedim na terasi i uzivam u pejsazu i ne smeta mi korov u vrtu. Ja provodim vise vremena sa porodicom, a manje na poslu. Shvatio sam da je zivot u sustini jedna celina ispunjena uzicima, a ne kurs o prezivljavanju. Ja ne cuvam nista vise. Ja upotrebljavam moje kristalne case svaki dan. Ja obucem moj novi sako, kad idem u supermerket, ako mi je zelja. Ja ne cuvam moj najbolji parfem za specijalne izlaske, ja ga upotrebljavam uvek kad pozelim. Fraze..."jednog dana" i "jednog od ovih dana" skoro su nestale iz mog recnika. Ako je nesto vredno videti, slusati ili raditi, onda ja zelim da vidim, slusam ili radim to SADA. Ja nisam siguran u to sta bi zena mog prijatelja uradila, da je samo znala da je nece biti ovde sutra, u sta mi svi verujemo. Ja mislim da bi ona bila vise u kontaktu sa svojom familijom, svojim najblizim prijateljima. Ona bi mozda nazvala svoje stare prijatelje i molila za oprostaj za neke nesporazume, i pomirila se s njima. Verujem da bi ona isla da jede u kineskom restoranu, to je njena omiljena hrana. Upravo ove neuradjene male stvari sto meni smetaju, ako bih ja znao da su mi sati izbrojani. Smeta me da sam prestao sretati moje dobre prijatelje koje sam "jednog dana" hteo da kontaktiram. Smeta mi da ne pisem pisma, koje sam mislio pisati "jednog od ovih dana". Smeta mi, i zalosti me da nisam rekao mojim roditeljima, mojoj braci i deci, cesce, koliko ih volim. Sada pokusavam da ne zakasnim, ne drzim po strani, ili cuvam nesto, sto moze da obogati nas zivot, sa smehom ili radoscu. I svaki dan kazem sebi samom, da je danas jedan specijalan dan... Svaki dan, svaki sat, svaki minut...je specijalan. Mi smo vecna bica koja zive u sadasnjosti.

Zbog čEga Revolucionari Insistiraju Na Menjanju Sveta ?

Generalna Trekbekovi (0) Komentari (3)   
P: Zbog čega revolucionari insistiraju na menjanju sveta ? O: Zbog nesvesnosti, I njihovi sledbenici su sledbenici samo zato što nisu svesni. Promena okolnosti te ubeđuje da se nešto promenilo i u tebi samom. To mišljenje je daleko od istine. Revolucionar menja uslove življenja, dok "evolucionar" menja sebe samog. Kad osvestiš život u sebi, život oko tebe se stoprocentno menja. Ali, ako kreneš od okolnosti, sve u tebi ostaje isto. Svejedno je da li si psihološka mašina u povoljnim ili nepovoljnim okolnostima, ali dokle god si mašina, ti insistiraš na okolnostima i, logično, na njihovoj promeni zato što su ti, kad si mašina, važne samo okolnosti; i to po mogućstvu povoljne. Neugodno je osmotriti sebe, ali bez obzira na sve, bolje je (simbolično) umreti u samospoznaji nego (bukvalno) na barikadama. Revolucionar je čovek koji nije svestan da je kratkovid. Njemu su svi pejsaži utonuli u maglu, i umesto da popravi vid, on želi da pomeri pejsaže na pristojnu udaljenost. Ako shvati u čemu je problem, ostaviće revoluciju po strani i otpočeti evoluciju. To je hrabrost: suočiti se sa uzrokom, ne sa posledicom kratkovidosti. P: Ipak, meni se čini da je i za promenu okolnosti potrebna velika hrabrost, nije li tako? O: Ne, dovoljna je glupost. Hrabrost je čin i potvrda inteligencije. Rešavati problem onim što stvara problem je glupost, a ne inteligencija ili hrabrost. Hrabrost je istovremeno i uzrok i posledica samoposmatranja. Ako posmatranja nema, onda se oslanjamo na "bolje sutra" i smatramo sebe herojima. http://img524.imageshack.us/img524/4849/okemokemu0.jpg
Zoom zoom zaam