Zemljotres U Japanu Nije Bio Prirodna Pojava

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Komentari (3)   

 

Zemljotres u Japanu nije bio prirodna pojava i on je strateški iskorišćen da izazove cunami.Vrhunski članovi Iluminata znaju da je njihova ekonomska imperija razbijena i pred poslednji ostaci njihove nekada neprobojne globalne mreže su potpuno nestali.Oni pokušavaju da generišu što veću masu negativnosti kroz stvaranje haosa, razaranja i velikog broja žrtava gde god mogu.Sva razaranja i polu uništena nuklearka su plitka pobeda u poređenju sa njihovom pređašnjom namerom da potpuno unište Japan.

 

Svetlost nastavlja da se intenzivira na Zemlji.Kolektivna svest se udaljava od iluzije da su materijalna bogatstva i društveni status merilo uspeha.Vide se neosporni dokazi u masivnoj promeni kolektivne svesti i oni su svesni da se približava kraj svog zla na planeti. Svetlost je u proširenom smislu dovela do toga da potlačeni narodi podignu svoj glas za slobodu.Burna vremena su pred nama.Zemlja ubrzava na svom putu, gde će interakcija sa drugim nebeskim telima pomoći u brzom iskorenjivanju negativnosti.Do kraja ove godine, a i u dobrom delu naredne, Zemljino energetsko polje je prepuno borbenih aktivnosti, sve do momenta kada svetlost prevaziđe i poslednji tračak tame.

Tokom ovih poslednjih etapa na Zemljinom putu u četvrti denzitet, ostanite čvrsto u svetlosti.Vi ste inicijalno pripremljeni da se nosite sa ovim promenama, koje će biti teške za one sa zatvorenim umovima i pomanjkanjem duhovnosti.Izbor svake osobe je „da vidi svetlost“ i da na to odgovori pozitivno ili ne.I mnogi će pre odabrati da napuste ovaj život, nego da prihvate svetlost koja će im omogućiti fizički opstanak.

Sve u univerzumu je u modu ubrzanja i vreme je, da se odvoji žito od kukolja, da tako kažem.Prepoznajte šta je vredno vaše pažnje i vaših misli, a šta je trivijalno i sporedno.Prigrlite suštinske vrednosti u životu i otarasite se svega što ne služi vašoj duhovnosti.Koristite svoje vreme i energiju i druge resurse mudro.Ako možete fizički ili finansijski pomoći tamo gde je pomoć urgentno potrebna, uradite tako; ako ne možete podržite sa pozitivnim mislima napore pojedinaca i organizacija koje rade u pravcu reformi u vladama širom Zemlje ili u očuvanju životne sredine.

Vizuelizujte Zemlju u zlatnoj svetlosti, sjajnu kao Sunce.

Budite mir i širite mir.

Osećajte se sigurni u svoju ljubav.

NepropušTeno

Generalna Trekbekovi (0) Komentari (3)   

 

   Junak priče je mladić iz američke provincije koji želi da postane pisac. U njegovom malom mestu živi par stotina ljudi, svi znaju sve o svakome, provincija,... njega to guši, hteo bi u široki svet da ostvari svoje snove, da postane neko i nešto.“ Mladić pomalo piskara za lokalne novine. Jednog dana mu pukne- ostaviće sve, ide u Njujork! Roditelji ga odgovaraju, devojka, rodbina, drugovi,.... ali on oseća da mu tu nema života. Malo mu je hladno oko srca....“  „Odlučio je- ide, pa šta bude.... Da ne bi na pola puta odustao, on neće da primi od oca novac za voznu kartu, nego kreće pešice i švercuje se teretnim vagonima sa skitnicama... Kako vreme prolazi, njemu motivacija kopni, sve mu lepši izgleda život koji  je ostavio, a Njujork izgleda daleko, svetska slava  još dalje,.... Posle nekoliko dana, u nekoj selendri, izbace ga iz voza gladnog, umornog, dopola slomljenog.  

 

 (Dalje)

Dar AnđEla Sa Sedmog Nivoa

Munze Trekbekovi (0) Komentari (4)   

Priroda je okrutna prema tragačima za istinom i to je jedan od razloga zašto nepripremljeni moraju da idu zaobilaznim putem

Ovi tekstovi su moram priznati dosta šturi, i ne daju sve odgovore na pitanja koja pokreću. Ali morali su da budu takvi da bi mogli da izađu u javnost. Raniji spisi koje sam sačinio tokom dugih zimskih noći 2004/2005. godine obilovali su prikazima praktičnih vežbi i opisima tehnika koje su primenjivane dok sam, sredinom devedesetih, uvođen u oblast tajne nauke zvane Gnoza. Mogli su lako da posluže i kao praktični udžbenik za nekog vrednog tragaoca za istinom, međutim oni su uništeni trajnim otkazivanjem hard diska na mom računaru. I kao što je to stari dobri običaj, rezervne kopije nisam imao. Mesecima sam razmišljao da ih ponovo napišem, ali sam znao da će se opet nešto slično desiti, kao što se desilo i sa mojim dnevnikom koji sam povremeno vodio za vreme boravka u Americi. Ezoterična teorija i praksa jednostavno ne dozvoljavaju da budu zapisane u smislenom i definitivnom obliku! Verovatno ste nekad pročitali bilo kakvu knjigu gde se vrlo jasno daju uputstva, recimo za postizanje Astralne projekcije. Ako ste pokušali da nešto takvo izvedete, jasno je da vam to nije pošlo za rukom, osim ako niste prirodno predisponirani. Zašto? Zato što je to isto kao da vam je neko poklonio "Rat i mir" a vi tek učite prva slova. Nigde nije navedeno šta treba da prethodi takvoj operaciji, kako da steknete dovoljno snage, kakve osećaje treba da doživljavate u svom telu i šta da radite ako ih nema.

 (Dalje)

Zbog čEga Menjati žIvot Iz Korena ?

Munze Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

Solomonov ključ kao rešenje svih problema; Šta se može shvatiti na kom nivou razumevanja i svesti; Poziv na razmišljanje o svetu koji nas okružuje i putevima traganja za istinomU jednom od prošlih tekstova spomenuo sam nešto što vas je možda dovelo u nedoumicu. Verujem da je mnogima zatreperilo srce pri pomenu Solomonovog ključa koji trenutno menja život iz korena, i koji će još biti objavljen ove godine. Odmah i pravo u srce vas pitam: iz kog razloga ste dozvolili da vaš život dođe u poziciju da mora da se menja iz korena? Ako se ovo na vas odnosi, molim da ostavite čitanje i iskreno odgovorite. Kakva to strašna sila odvodi ovaj narod na periferiju postojanja? O tome drugi put. Moram da naglasim da je pojam Solomonov ključ ovde namerno pogrešno upotrebljen, a samo iz razloga što se često koristi u literaturi kao sinonim za takve stvari. Pravi Solomonov ključ (Clavicula Salomonis) je magijski grimoar koji sačinjavaju dve knjige i koje zajedno čine priručnik ritualne magije. Pisan je vekovima i sadrži uputstva za izvođenje magijskih operacija, priziva božanskih i demonskih sila (i to mešano) i pravljenja raznih pomagala.

Clj ovih operacija je ono što često pominjem - ispunjenje želja, ali na jedan tako idiotski način da se morate upitati za mentalno zdravlje onih koji su knjigu pisali. Volim da navodim primere i evo kako počinje operacija privlačenja voljene osobe: AGLA, IOD, HE, VAU, HE, IAH, IAH, IAH, VA, VA, VA, IAH, IAH, HANISTAROD, ADONAY, ELOHENO, VEHANIGLOD LANU, ULBANENO, GAALGOLAM ....

 (Dalje)

Inicijacija - Put Do Znanja O Istinskoj Prirodi

Munze Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 U svakodnevnom kontaktu sa ljudima lako je uvideti odsustvo bilo kakvog znanja o osnovnoj strukturi egzistencije i o odnosima između pojedinih elemenata egzistencije. Ovi odnosi proizilaze iz prvog duaiteta - "ja" i "ne ja" (ego i okolni pojavni svet). "Ja" ili ego je snažno vezan za stečene mentalne stavove, jer oni govore čoveku ko je on i šta je svet koji ga okružuje. Iz interakcije "ego - okolni svet" proizilazi celokupno naše iskustvo - dobro ili loše, često negativno jer je ego kritički orijentisan prema okruženju i opčinjen samim sobom.

Da bismo prekinuli večito nerazumevanje između "Ja" i okolnog sveta, razbili ovu strukturu i pošli putem znanja, neophodno je da dopustimo upliv elementima nesvesnog u našu svest. Ovo se doživljava kao prividna smrt "ja" - korenita promena mentalnih stavova i čovek se očajnički trudi da do toga ne dođe, ma koliko njegovi stavovi bili pogrešni. Upliv nesvesnog u svest mora biti strogo kontrolisan - proverenom tehnikom ili pod vodstvom istrenirane osobe (zvaćemo ga "učitelj"), a ako se javi spontano i stihijski tada se naziva ludilom (Frojd je radio sličnu operaciju ali sa materijalističkim predznakom, pa je skroz omanuo).

 (Dalje)

Kako Ostvariti žElje?

Munze Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

I tako reče jednom jedan naš čovek:

"Iskustvo onih koji su ovladali astralnom projekcijom može nam pomoći da rešimo probleme svakodnevnog života


Evo pitanja koje je oduvek aktuelno i uzrok je nastanka svih onih prelepih bajki koje su ulepšale naše detinjstvo. Čarobni štapići, duhovi iz lampe, princeze i vile, horde čarobnjaka - svet u kome počinjemo da živimo i koji nam nameće prva pravila ponašanja i moralna načela i uvodi nas u okrutni period odrastanja.
Evo nekih mojih stavova i iskustava koji kao da su izašli iz sveta bajki ali su uistinu plod dugogodišnje obuke i prakse Astralne projekcije, radova koji su izvedeni prvo u dubinama nesvesnog a kasnije u Dijafani, Univerzalnom Magičnom Agensu, Solomonovom Hramu i kako sve nisu nazivali Astralnu svetlost.
Oduvek se pitamo kakva su to tajna društva iz dubina istorije, šta su to magijske lože, ko su bili alhemičari i čarobnjaci? Kakvim su oni to znanjem raspolagali i zašto su ga tako brižno krili od profanih? Šta im je bio cilj?
Odgovor je samo jedan - ostvarenje želja. Pa zašto su onda krili svoje čarobne štapiće, zašto ih nisu dali siromašnima i nemoćnima da im bar malo olakšaju život? I tu je odgovor samo jedan: razotkrivanjem misterija čarolija nestaje. Čarobni štapić postaje običan leskov prut. Slično se desilo sa krstom, kukastim krstom, pentagramom (zvezda petokraka) i heksagramom. Postavljanjem na svakojaka idiotska i nepristojna mesta ljudi su učinili da njihova moć nestane i da ostanu samo simboli, koji još imaju uticaj samo na tanane i prefinjene duše.
Ako znamo da su danas misterije razotkrivene, da li bi još uvek mogli da iskoristimo nešto od tog znanja i da bez naročitog truda ostvarimo želje. Odgovor je - da. Suviše lepo da bi bilo istinito, neko bi pomislio.

  Kad su početkom devedesetih počeli da izdaju knjige iz ezoterije na ovim prostorima, bio sam prijatno iznenađen kao i svaki mladi glupan. Uglavnom sam voleo priče o talismanima, pa sam počeo da ih pravim za svaki dan u nedelji. Najviše sam očekivao od onih koji bi trebalo da mi donesu zaradu, pa su valjda zato oni jedini i radili. Ali zaista bedno! Svote su bile tako male da sam sumnjao da li je talisman u pitanju. Po jednoj stvari sam ipak znao: novac je stizao uvek u zadnji čas - baš onda kad je trebalo. Sada znam ono što tad nisam: objavljivanjem u knjigama, talismani su izgubili svoju moć i radili su još samo u ostacima svog starog sjaja.
U to vreme se desila i prekretnica u mom životu: doživeo sam spontanu Astralnu projekciju i upoznao svog sjajnog američkog prijatelja i velikog Adepta znanja - Majkla. On mi je dao prvi i najvažniji aksiom prirode: MATERIJA SLEDI IDEJU i ko ovo razume zna mnogo. Njegova obuka je sasvim okrutna - daje vam namerno pogrešne instrukcije, pa kad upadnete u nevolju onda morate sami da se vadite. Jedini je živi čovek koji je uspeo da stigne do sedmog Astralnog nivoa i da odande donese izveštaj, što naravno nije prošlo bez posledica. Postoji devet nivoa i sigurno je i preostala dva neko istražio čim se za njih zna.

Želje bi trebalo da precizno formulišemo, da su u skladu sa našim stvarnim potrebama a ne plod neobuzdane mašte, da su nam koliko - toliko dostupne i da zamišljamo uvek ostvarenu situaciju a ne put do nje. Puteve će odrediti priroda a ona uvek izabere najkraći i najlakši. Moramo želeti dugo i jako. Na ovaj način pletemo realnu mrežu naših budućih uspeha, svoje jadne sudbine usmeravamo ka sreći i time doprinosimo opštem napretku zajednice.
Ako želite materijalno bogatstvo, najbolje je da to ne bude sam novac, već konkretna situacija i okruženje. Zašto? Često ljudi došavši lako do novca izgube sve kriterijume i polaze putem Senke, zaboravljajući šta su uopšte započeli.
Vratimo se za momenat u rani srednji vek i zamislimo mladića koji posle dugog bdenja u crkvi treba da izađe na jutarnju svetlost i primi vitešku inicijaciju mačem. Posle godina napornog vežbanja i učenja štitonoša postaje sjajni vitez. O čemu li razmišlja pred taj sudnji čas? Ako ne znate odgovor na ovo pitanje, bolje je da ne tražite zakopano blago jer ga od vas čuvaju zli demoni.
Zašto je gnostička obuka tako duga i teška? Da bi nam razbila ego u paramparčad i da bismo naučili da je cilj našeg rada i postojanja isključivo služenje zajednici.
Šta nam govori srednjovekovni natpis i moto Balianov: "Kakav je to čovek koji svet ne učini boljim"?

Ako shvatimo činjenicu da materija (forma) sledi ideju preostaje nam samo da je primenimo.
U početku su ljudi pravili razna pomagala ili kreirali rituale ne bi li lakše došli do cilja. Rasprava o izolaciji, lancu ili stubovima hrama bi nas daleko odvela, pa ću reći da je sve ovo služilo isključivo jednom cilju - fokusiranju snage uma na realizaciju ideje.
Kada dobro fokusiramo ideju u svom umu, mi smo izdali naređenje prirodi i kako će ga ona izvršiti, nije naša briga - Solve et Coagula starih alhemičara. U stvari se dešava to da ste kreirali jasnu sliku u Astralnoj svetlosti i ona ima samo jedan cilj - da se ispolji u fizičkom svetu. Po mom prijatelju Majklu, tako je Gospod kreirao bića i sveopštu prirodu - jednostavno kondenzacijom iz Astralnog svetla tokom mnogo vekova. Tako su ljudi oduvek bili ljudi, a ne majmuni kao što to misle glupani, i zato su u početku živeli i po hiljadu godina - jer je toliko trajala kondenzacija iz fine svetlosne tvari u čvrstu materiju. Naravno, padom u materiju ljudi su zaboravili svoje božansko poreklo i izgubili ogromnu moć koju su imali, a mi je sada otkrivamo kao rudimentarnu sposobnost našeg uma. Svako od nas je demijurg - mali bog koji kreacijama uma imitira svog tvorca, čini svet boljim i time slavi njegovo ime. Postoji i put Senke (tamne ljudske strane), ali on je od mnogo manjeg značaja za nas.

Realizacija je brža i sigurnija što smo bliži svojoj prapostojbini, tj. Astralnom planu. Tako pri normalnoj svesti dobijamo najslabije rezultate. U tzv. alfa stanju (pre ili posle sna) imaginacija je mnogo snažnija i rezultati su očigledni. Za vreme lucidnih snova ili prave Astralne projekcije, slike kreiramo od realne Astralne materije (svetla) i to je velika sila koja se brzo ispoljava. Primer za ovo je stara magička tehnika turbine. Na ovom mestu opis turbine neće biti dat jer je veoma zastarela i pogodna za razne zloupotrebe. Njenu prezentaciju u Astralu je uradio moj pomenuti prijatelj i mogu reći da je turbulencija Astralnog svetla najspektakularniji prizor koji ljudski um može da zamisli. Bio je to takav izliv brutalne sile da i danas ponekad privlačim sitnije predmete. Majkl je svoju zaradu podelio u dobrotvorne svrhe uz tvrdnju da novca ima dovoljno za sve ljude, samo ga oni negativnim stavovima odbijaju. Često nam govore kako je novac prljav, zao i sl. Dok ne osetite ljubav prema novcu nećete ga ni imati!
Ono što je najbolje za prosečnog čoveka je pasivna kreativna vizuelizacija i znam pouzdano da savršeno radi jer je ponekad koristim. Pasivna - ova reč krije tajnu Solomonovog ključa koji trenutno menja život iz korena i on će biti objavljen ove godine, milošću božjom i za dobrobit našeg naroda. Nažalost prilično je komplikovan, ali istovremeno i stoprocentno efikasan. Tehniku radim doslovno ovako: zamislim želju kao da je već ostvarena; ako je, na primer, u pitanju bogatstvo zamislim neke njegove atribute i kako uživam u njima i to veoma plastično. Sve vreme izgovaram afirmaciju: "ja sam bogat" (obavezno u sadašnjem vremenu!), i po tonu glasa znam koliko sam u to ubeđen. Kada sam potpuno ubeđen, tek onda počinje da deluje. Na kraju izgovorim sledeće (ne sme se menjati!): "Ovo ili još bolje sada se manifestuje za mene i ja sam zahvalan Gospodu" - priroda možda zna nešto još bolje za vas i to će vam dati. Ova vežba se radi najmanje tri puta dnevno, a obavezno pred spavanje. Svaka negativna afirmacija (nisam vredan toga, to je nemoguće) ruši sliku i usporava dostignuće, ali treba biti uporan. Što više pozitivnih emocija to bolje. Ima i jedna tajna koju ću sad otkriti: poželjno je osećati i emociju "kontrolisanog besa" - to je ona koja nas i inače tera na delanje kad smo inertni (najbolje ide uz reči "e, sad je dosta!"). Nedavno sam izveo probu ove tehnike u cilju eksperimentalne vežbe. Poželeo sam da promenim radno mesto. Iako sam veoma uvežban trebalo mi je više od tri meseca. Naizgled dugo, ali novo radno mesto je rukovodeće i promena je velika (tri meseca bi i onako prošla). Priroda se postarala da me ljudi vide drugačije iako sam se ponašao kao i ranije. Pošto znate šta radite, veoma je zabavno posmatrati ljude kako odjednom otkrivaju neke vaše kvalitete i stare zasluge. Naterao sam sebe da osetim veliku ljubav prema svima i to je ubrzalo stvari. Iako je to ponekad teško - osećanje ljubavi prema svakome, a naročito neprijatelju, je najbolji način da uspete u životu. Napominjem da nisam zvanično tražio unapređenje. Divno je posmatrati kako se kockice mozaika slažu same od sebe i pravo je čudo na kakve se sve neobične načine želja ostvaruje. Ako se desi da progres stane - "suvi period", dobro preispitajte svoje motive i osećanja vezana za želju, jer verovatno ste prešli u rutinu. Svakodnevno intenzivno proživljavanje ostvarene želje je dobar način da ona počne da se gasi.

Iz ovog primera možete videti kako smo olako i uzaludno potrošili svoju prošlost, mučeći se i grčevito tražeći svoje mesto i to samo zato što nismo znali da materija uvek sledi ideju.
Drugi razlog zašto je ovo znanje skrivano je to što ljudska priroda uvek teži ka zloupotrebi i samouništenju. Nikada nemojte tražiti nešto tuđe ili nečiju ljubav na ovaj način jer ćete tada upoznati i tamnu stranu. Karma je iz sasvim posebnog razloga ubrzana i nemojte istraživati njene negativne posledice jer su strašnije nego ranijih godina. U okeanu univerzuma ima svega dovoljno i samo zatražite na pravi način. Najbolje je ostvariti svoje ambicije u školi, na poslu, uopšte naći svoje mesto u društvu a ostalo dolazi samo po sebi i pravdi Boga. A da li je moralno ići kroz život ispunjavajući želje? Da, ako nisu posledica lošeg karaktera i bolesne sujete, pa čak i tada nema veće štete, jer neko nas posmatra. Udarce sudbine svakako nećemo izbeći, pa onda sebi bar malo olakšajmo. Gde su ljudi zadovoljniji - tu je i društvo prosperitetnije. Postoji kolektivna svest ali ne postoji kolektivna karma i nismo svi toliko zaduženi da ovoliko patimo - nešto drugo tu nije u redu. Koja korist od jada i bede? Kažu patnja jača duh. Naprotiv, ona ga razara i vodi u autodestrukciju. Baš zato svi imamo pravo da uživamo u životu koliko je god to moguće i napravimo sebi oaze sreće, mira i ljubavi.

Zašto sam sve ovo napisao? Dolaze lepša vremena za Srbiju i red je da njihovom dolasku doprinesu poniženi i uvređeni, obespravljeni i namučeni, za čije će nevolje neko morati debelo da plati. Svi koji su odgovorni upoznaće svete reči srednjevekovnog natpisa kojeg sam naveo, jer on obavezuje i surovo kažnjava. Vidite li koliko stranaca posećuje našu zemlju i sa kakvim oduševljenjem o njoj govore? Znate li koliko njih je došlo da zauvek ostane ovde i koliko će ih tek doći? Da li vam to liči na predznak nečega? Sve se manifestuje prvo predznacima. Ja koji ovo pišem znam te stvari."

Veronika Je OdlučIla Da Umre

Generalna Trekbekovi (0) Komentari (2)   

Lep film i NEMA specijalnih efekata, na svu sreću.Kad neko pita nekog kakav je neki film, ovaj kaže: "Dobar, znaš što su dobri efekti"(misliiim štaaa reećii ?, svuda su uspešno zamenjene teze), to je postalo merilo kvaliteta filma, tako da što manje/nikako efekata bolji film, odnosno više mesta da se popuni sa pravim stvarima, pričom i sa malo duše(kome je malo zaostalo ili ko je prošvercovao).Nisam čitao knjigu koja je kao i uvek bolja od filma, a Koeljo je jedan od ređih čija dela "teraju" ljude da žive.

I ovde se opet vraćamo na staru priču da tek kad nestane straha od smrti, nestane i straha od života, kroz neko lično iskustvo ili inicijaciju.
I najbolja stvar iz filma je:

Zoom zoom zaam