EU SE PRIPREMA ONEMOGUĆITI PODIZANJE NOVCA GRAĐANIMA U BANKAMA

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Komentari (1)   

Kipar, kao mala zemlja je bio zgodan za probu.

Izgleda da nastavak sledi ?

http://www.croatorum.org/2013/03/eu-se-priprema-onemoguciti-podizanje-novca-gradanima-u-bankama/

UFOs Na Olimpijadi U Londonu

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

Tongue out

The Vatican Bank Is Reportedly Under Investigation For Laundering Millions For A Mafia Godfather

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

 The Vatican Bank Is Reportedly Under Investigation For Laundering Millions For A Mafia Godfather

New reports detailing widespread corruption and money laundering in the Vatican are coming out again, this time linking the Vatican with Sicilian mafia bosses, the Telegraph reports.

Sicilian mafia Godfather Matteo Messina Denaro and Father Ninni Treppiedi are the two names being mentioned in this episode.

Treppiedi, formerly the cleric of Aclamo, the richest parish in mafia safe haven Sicily, was relieved of his duties earlier this year when his bank's transactions attracted the attention of anti-mafia investigators. The transactions, which date back to 2007-2009, are said to involve millions of euros, according to RT.

Prosecutors believe the transactions may have been attempts at laundering the riches of Mafia Godfather Denaro. Denaro is said to be one of the most wanted men on earth, and has something of a celebrity status in Italy (he appeared on the cover of l'Espresso in 2001).

This latest development comes on the heels of the firing of Vatican Bank president Ettore Gotti Tedeschi, the arrest and imprisonment of the Pope's personal butler, and a report that mob boss Enrico de Pedis was buried next to former popes after his family paid one billion lire to the Vatican in 1990.  

The lack of transparency in the Vatican's financial dealings was even recently questioned by JPMorgan Chase, shutting down the Vatican's bank account in Chase's Milan branch.  


Read more: http://www.businessinsider.com/vatican-bank-new-investigation-targets-mafia-links-2012-6#ixzz20uOZrMWW

 

 He, he

 

 

 

 

 

 

Vazna Poruka Svim Ljudima Na Zemlji - Vibraciona Igra

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Komentari (1)   

Post je poduži, ali su izrečene neke vrlo bitne istine, vezano za sam život i mehanizam kreacije istog i raznih realnosti.
Poput, ono na šta smo fokusirani postaje naša realnost, ovde se misli kako na pojedinačnu tako i na masovnu.Odnosno, emocionalna energija je kreator svega, izmereno je da je energija srca oko 5000 puta, jača od energije glave, mozga.Ako čitate, gledate crne hronike i ostale negativne vesti, koje ne slučajno preovladavaju u belosvetskom informisanju, vi postajete nesveno fokusirani na negativno i šta ćemo dobiti na kraju jednačine ? Tako bukvalno energetski hranite negativnost i ona postaje sve jača i očiglednija.Došlo je vreme da se stalno ponavaljuća šema, raskine.Nema mesta bilo kakvom strahu od bukvalno bilo čega, niti ima mesta negativnom reagovanju na bilo šta, ako ništa ostanite neutralni i nezainteresovani.Naučite da sačuvate svoju energiju.

I tako dalje i tako bliže.Post je dugačak i na engleskom, ali vredan.
GAIA je naziv za našu lepu Zemlju.

 (Dalje)

Pravi Teror Sa TV-A

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Dodaj komentar   
 Što je uzbuđenje i što je opuštanje? Ono o čemu bismo željeli razgovarati sa vama danas, dragi naši, jesu li vaši izbori da se angažirate u bilo kojim aktivnostima i razonodi koje će dovesti do osjećaja uzbuđenja, povišenog krvnog tlaka, povišenih otkucaja pulsa i povišene svijesti o vašim tjelesnim osjetilima, ili ćete pokušati odbaciti aktivnosti i razonodu, što će omogućiti vašem tijelu da se odmori, da ozdravi i da ostane opušteno i mirno dok se vi uranjate u energije koje su vam toliko bitne za ozdravljenje, za rast i za jačanje vašeg fizičkog vozila koje uključuje mentalne, emocionalne i fizičke aspekte vas kao i fizičke tvari vašeg vozila.

 

 

 

 

 

Vidimo kako mnogi od vas trče tamo amo, žure i jure, pokušavajući da naprave najviše i izvuku najviše iz svakog trenutka svakog dana, a mi vam predlažemo da ove obrasce koji nisu pogodni za ono što će vam donijeti vaše veće dobro i zdravija tijela. Predlažemo vam, umjesto da tražite više mira, tražite više vremena odmora i relaksacije gdje se vaša tijela mogu ukloniti od stalnih podražaja i bolje liječiti i obnavljati se, više se ojačati za slijedeće korake vašeg putovanja. To je ono što bismo više željeli vidjeti. Željeli bismo vidjeti više vas da čitate knjige umjesto što gledate televiziju, jer televizija i njeno konstantno bombardiranje vizualnih i zvučnih podražaja dovodi do raspršivanja vaše energije i ostavlja poderotine po cijelom vašem biću, kroz svaki sloj koji je vaše zajedničko vozilo.

 (Dalje)

Stvari Polako Hvataju Zamah, Uzmite Dah :) Trebace Nam !

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Komentari (1)   

Buš proglašen za ratnog zločinca,

http://www.vestinet.rs/pogledi/senzacija-americki-predsednik-proglasen-za-ratnog-zlocinca

 

”Major purge of US puppets in Japan continuing behind the scenes…” “The Battle Against the Financial Mafia that Illegally Seized Power in the West is Proceeding Well”

 http://kauilapele.wordpress.com/2012/05/14/benjamin-fulford-5-15-12-major-purge-of-us-puppets-in-japan-continuing-behind-the-scenes-the-battle-against-the-financial-mafia-that-illegally-seized-power-in-the-west-is-proceeding-well/

 

Obama se pridružuje Međunarodnom kaznenom sudu : 

http://www.veteranstoday.com/2012/05/03/obama-rejoins-icc-us-no-longer-rogue-state/

 

Globalne masovne ostavke - spisak :

http://www.facebook.com/MassResignations

 I tako dalje, da ne budem naporan.Ovo su prvi realni znaci, dok ne krene lavina događanja i dok se probiju do medija...

13.05.2012.

_-_- 2012. -_-_ Trekbekovi (0) Dodaj komentar   

 Novac je stvoren samo u svrhu kontrole. Neprestano se koristi da bi vas se zadržalo u zatočeništvu. Banke su izmišljene da bi osigurale da se posudi što je više moguće zemljama koje nikada nisu trebale ići tim putem. Razmislite o činjenici da je taj novac stvoren iz NIČEGA. Vaš svijet je ucijenjen kao posljedica toga. To je dio zla s kojim se morate nositi.

Sve je pažljivo isplanirano i provedeno. To je zločin protiv čovječanstva. Oni iznimno zarađuju na ratu i oni mogu postojati zbog energije patnje koju stvaraju. Nije važno koliko dajete, oni uvijek žele više. Osigurali su da troškovi života nastave rasti uzrokojući maksimalni stres u vašim životima.

Oni žele vaš planet i uložili su mnogo vremena i napora da bi ga prisvojili. Oni se neće lako predati tako da buđenje čovječanstva nije bilo dio njihovog plana. Svi vi ste krivi jer ste ih podržavali budući da oni ne mogu postojati bez vaše suradnje. Oni vas vide kao manje vrijedne smrtnike namijenjene za uloge robova i slugu; koji postoje samo da bi im omogućili da ostvare svoj san – potpunu dominaciju nad vašim planetom.

To neće biti dozvoljeno. Oni će koristiti sve u svojoj moći da vas održe na dnu; ali, kako se budite, vi učite da vi -99% -imate moć. Bez vas, oni ne mogu postojati na planeti Zemlji.

 

 (Dalje)

Zoom zoom zaam