S događajima koji se vrlo brzo odvijaju, potrebno vam je malo informacija o ishodu. Postaje posve jasno da je europska kriza daleko od rješenja i da su dugovanja unutar unije toliko visoka da ih mogu baciti na koljena. U međuvremenu, ljudi postaju aktivniji nego ikad prije i stvaraju pritisak na vlade, a koji će s vremenom dati rezultate. Iz pozadine mi zajedno s našim saveznicima dodajemo snagu tom pritisku i nastavljamo jasno stavljati do znanja Tamnima da su njihovi dani odbrojani. Među njima vlada velika nestabilnost i strah od posljedica njihovih djela. U svojoj aroganciji nikada nisu pomislili da će morati odgovarati za svoje zločine, ali sada postaje očito da će to ipak morati činiti.

Naši su saveznici spremni iskoristiti svaku priliku da dalje ostvare naše planove. Dopušteno nam je primjeniti silu da bismo odstranili prepreke na našem putu i više nećemo tolerirati ometanja. Tamni su znatno oslabljeni tijekom prošlih tjedana i u povlačenju su. Stoga osjećamo da će njihov otpor biti nedostatan da zaustavi naše napredovanje. Možete očekivati da uskoro saznate o novim uspjesima s naše strane. Već smo maknuli mnoge moćne ljude koji su nam se postavili na put i nastavit ćemo to i dalje činiti. Do sada, mi znamo sva imena Iluminata i nitko neće pobjeći iz mreže koja se zatvara oko njih. Spremni smo da odstranimo vladine grupe koje su podbacile u služenju ljudima i, jednom kad se to ostvari, očekujemo najavu Razotkrivanja.

Što god se dogodilo, mi smo na najboljem putu da Novu Godinu započnemo pobjedom protiv Tamnih. Kako se slijedeći tjedan približavaju dva događaja, izdvajamo onaj koji je opisan kao približavanje asteroida sredinom tjedna. To je, u biti, inteligentni svemirski brod i ostaje nam da svjedočimo kako će se razvijati njegova interakcija sa Zemljom ili Mjesecom. U petak stiže željno iščekivani 11.11.11 donoseći još jedan veliki napredak energija, koji će pridonjeti prekrasnom uzdizanju vaših razina svjesnosti. Njegov kolektivni učinak će biti vidljiv kao novi val ljubavi diljem vaše Zemlje. Ukoliko je moguće, pronađite tiho mjesto gdje se možete opustiti i otvoriti se energiji. Imajte na umu da se energija već počela manifestirati pa se možete danima unaprijed pripremiti na glavni događaj tako da ostanete smireni i staloženi.

 (Dalje)