Koliko je potrebno ljudi da bi se promenio svet? Čini se 144,000. Planira se događaj (Dan oslobođenja sveta, WORLD LIBERATION DAY), koji će se odigrati na našoj sceni s petoga na šesti maj. Kao rezultat, odigra će se globalna promena. Ovde možete pronaći više informacija:

http://www.sophialove.org/1/post/2012/04/lets-push-the-red-button.html

http://www.sophialove.org/be-the-change.html

http://www.youtube.com/watch?v=S1Thms2mXEY&feature=youtu.be

Samo da dodam da je vreme za Srbiju 05.30 , odnosno kao u Parisu, ista vremenska zona.Ako "ne nadjete" tad vremena, bice dobro i bilo kad u toku dana.

Ovo je trenutak da provjerite da li je to istina, da iskoračite prema samoodređenju i preuzmete kormilo. Za to je potrena svijest o vremenu i oko 5 minuta vašeg dana, ukoliko i toliko. Bez nužne posebne lokacije, mantri, odora ili mirisa. Savršeno.

Razlog zašto je to savršeno leži u tome što dopušta jedinstveno očitovanje jedne istine – istine o Jedinstvu. Na osnovoj razini mi smo Jedno. Nikada nismo izdvojili tu ideju iz naših svetih tekstova i meditacijskih krugova. Nikada nismo deklerirali naše Jedinstvo. U jednom trenutku, diljem cijelog planeta, učinit ćemo to slijedećeg vikenda. Govorit ćemo kao Jedno. Ovo je naša prillika da direkto iskusimo našu istinu.

Neki od nas znaju naše jednistvo već neko vrijeme, drugi među nama samo žele biti slobodni, pa ipak svi razumiju da je promjena nužna. Okupljene su sile da provedu inicijalno dodađanja, uhićenja i odrstranjenje onih koji razumiju samo dominaciju. Oni čekaju signal da bi tako postupili; oni čekaju da im damo signa. Vrijeme je da pritisnemo aktivacijsku tipku.

Jednom kad bude pritisnuta, naša je odgovornost da aktivnosti ne prestanu. Izraz “sloboda nije slobodna“ ovo oslikava. Naši napori da pritisnemo tu tipku, iako neprocjenjivi, izblijedjet će u usporedbi s onim što slijedi. Bit će to vrijeme da činimo ono što propovjedamo.

Jedinstvo je moguće samo ukoliko nema prisuđivanja. Članovi onoga što sada nazivamo “elitom“ i “kriminalnom smutnjom“ nisu ništa manje božanski od vas. Oni nisu niti ništa više božanski i to je problem; oni su se zamišljali vrednijima, pa su izigravali Boga. Sada je na nama da odbijemo isto činiti zauzvrat. Mi nismo “svetiji od vas“. Mi smo Jedno.

Nismo znali da moramo pritisnuti tipku. Nismo mogli gledati dalje od naših svakodnevnih života sastavljenih od poslova i zakona i pravila i strahova. Sada to vidimo; spremni smo pritisnuti tipku; a što tada?

Tada ćemo održati vizualizaciju koja proističe iz ljubavi. Kao Jedno mi uviđamo bogatstvo u svem životu i bez traženja odmazde, djelujemo da ispravimo i obrazujemo u smjeru ujedinjenja i rasta za sve. Krećemo se od doba Globalne Dominacije u Doba Prosvjetljenja. To podrazumjeva da su donešene odluke koje su najbolje za najviše dobro svijuŽ; mudrost.

Mi to možemo. Stigli smo dovde unatoč svim izgledima i bez da smo doista znali kako. Sada znamo. Mi smo Jedno. Ono što se čini bilo kome od nas, odražava se na sve. Sagledajte tu transformaciju u svjesno jedinstvo kao jednostavnu tranziciju. Vođeni glasom jedinstva, mi ne može drugačine nego stvarati prekrasni novi svijet. Zato smo ovdje. Ovo je naš svijet.

Mi smo oni na koje čekamo.

Pritisnimo aktivacijsku tipku 05.05.2012.