Naša misija je povezana s vama dugo, dugo vremena. Mi smo pratili vaš napredak još od najranijih civilizacija, od kojih su Vam poznate Atlantida i Lemurija. Uvijek smo imali neki utjecaj na vašu evoluciju, ali samo u mjeri u kojoj nam je to bilo dopušteno. Slobodna volja je važan faktor u vašim iskustvima i mi se nećemo miješati u to jer je slobodna volja stvorena za tu svrhu. Sada je vodstvo dopušteno kao i pomoć Majci Zemlji koja je direktnija u novije vrijeme. Stvoritelj je odredio da će Uzašašća biti dovršetak ciklusa dualnosti a mi imamo čast i odgovornost da vas pratimo do završetka.

Želimo vas podsjetiti da za razliku od vašeg prethodnog ciklusa, u sadašnjem ciklusu smo imali nedvosmislene ovlasti da interveniramo. Inače bi tamni do sada već uništili Zemlju i sav život na njeoj. Ovaj put su zaokružena vaša iskustva u dualnosti, i zbog toga ćete uskoro upoznati svoje pretke iz unutrašnje Zemlje. Što se vaše razine svijesti tiče, napredovali ste dovoljno da možete obnovite vezu s njima i da naučite o vašoj prošlosti zajedno. To neće biti sasvim novo za sve vas, jer je bilo kontakata s njima s vremena na vrijeme od onih koji su našli ulaz u Unutarnju Zemlju. Najznačajniji su admiral Byrd i pukovnik Billie Faye Woodard čija iskustva su dobro dokumentirana.

Dragi moji, istina ponekad  može biti daleko neobičnija od fikcije, iako su vaši pisci fantastike često bili nadahnuti da vam je otkriju. Kada pogledate unatrag, jedna od takvih serija na TV je bila Star Trek koja vas je svjesno ili na neki drugi način pripremala za naš dolazak. U Galaktičkoj Federaciji postoje brojne civilizacije koje su većinom ljudskog izgleda, ali i one koji su sasvim drukčije. Jedna stvar im je svima zajednička, razina duhovne svijesti koja im je omogućila da nam se pridruže. Ali ih morate sresti da bi mogli iskusiti njihovu tekuću energiju ljubavi i bilo kakav strah će odmah ispariti jer izgled može zavarati.

Želimo vas podsjetiti da je vašoj civilizaciji odobreno članstvo u Galaktičkoj Federaciji, ali to će očito vrijediti samo za one od vas koji se uspnu na dovoljno visoku razinu svijesti. Nitko to ne odabire koliko vaša spremnost, koju možemo kod vas vrlo lako uočiti i da često citirani Zakon privlačenja stupa na scenu. Mi ćemo požuriti dodati da će sve duše na kraju doći do više razine i da faktor vremena nema utjecaja jer imate cijelu beskonačnost da to učinite. Ključni čimbenik je povezan s tim što ste odlučili iskusiti i koliko dugo želite da to iskustvo traje. Također zapamtite u ovom trenutku, da ste jednom bili svjetlosno bića vrlo visokog statusa. Bili ste zainteresirani da iskusite niže vibracije, znajući da ćete proširiti svoj svijest i da će vam to omogućiti da pomognete drugima koji će slijedite vaš put.

Život je samo jedna velika avantura koja se nikad ne završava jer je Stvoritelj uvijek sanjao sve više kreacija. Ispred vas se nalazi veliki izazovi i prilike da služite drugima. Služenje sebi se uskoro zamjenjuje služenjem svim dušama te ćete pronaći sebe kako postajete dio kolektivne svijesti. To je put prirodne evolucije, sve dok  konačno ne postanete jedno s Izvorom svega što jest. Ali po vašoj procjeni to je daleko i još je uvijek dug put za putovanje.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i reći ću bez pogrdnog značenja, da je ljudska civilizacija je na razini dječjeg vrtića. To je posljedica gubitka više razine svijesti, što se dogodilo kada ste pali kroz različite dimenzije u ovu u kojoj ste sada. U stvari vi ste napravili prekrasan napredak u samo 30 godina od Harmonijske Konvergencije. Budite uvjereni da ste radili teško da se uzdignete i da ste uspjeli. Pomoć je uvijek bila tu za vas a mnoge duše su odgovorile na vaš poziv i pridružile su vam se na Zemlji. Rezultat toga je da ste postali prava Bića Svjetlosti i mi volimo vašu odlučnosti da dostignete Uzašašće. Blagoslov svakome od Vas.